DOBRO DOŠLI NA PROFICENTAR.BA
PRATITE NAS
PROFICENTAR

O nama

Proficentar.ba, osnovan u januaru 2015. godine, predstavlja online trgovinu koja je proizašla iz želje da ljubiteljima alata i mašina u Bosni i Hercegovini pruži siguran, jednostavan i brz pristup željenim proizvodima.

Ideju je realizovala firma Unior Tehna d.o.o Sarajevo, koja uspješno posluje od 1996. godine i ekskluzivni je uvoznik globalno poznatih brendova kao što su Makita, Unior, Collomix, Ryobi, Lincoln Electric, Praktik Tools, Ridgid, Klingspor, Rhodius i mnogi drugi. Naša specijalnost obuhvata veleprodaju i maloprodaju akumulatorskih, električnih i ručnih alata, opreme, aparata i materijala za zavarivanje te reznih i brusnih materijala.

002 unior
003 makita
004 ryobi
006 colomix
013 lincolnelectric

Specijalizirani smo za veleprodaju i maloprodaju akumulatorskih, električnih i ručnih alata i opreme, aparata i opreme za zavarivanje, reznih i brusnih materijala.

Ne samo da stalno širimo i upotpunjujemo naš prodajni asortiman, već u akcijskoj ponudi imamo više od 500 artikala renomiranih svjetskih proizvođača.

Briga o kupcima je naš prioritet i trudimo se u svakom momentu pružiti sve potrebne informacije i savjete.

Bilo da ste profesionalac ili hobi majstor, sigurni smo da u našoj ponudi možete pronaći upravo ono što vam je potrebno.

Vaš ProfiCentar

Korpa
banner makita proficentar (2)
Prijava

Nemate nalog?

Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog