Novosti

Profi centar Novosti

PROMOCIJA AKUMULATORSKIH VRTNIH ALATA MAKITA

PRAVILA PROMOCIJE – „Promocija akumulatorskih vrtnih alata marke Makita” 1.2. – 31.5.2023

PRAVILA PROMOCIJE – „Promocija akumulatorskih vrtnih alata marke Makita”

Razdoblje promocije

Promocija će biti dostupna u Bosni i Hercegovini od 1. februara do 31. maja 2023. ili do isteka zaliha (u daljnjem tekstu „promotivno razdoblje”).

 

Poklon za kupovinu i registraciju uređaja

Fizičke i pravne osobe koje kupe određene akumulatorske vrtne alate (uređaje) marke Makita od Makitinih trgovaca alatima, nakon izvršene kupovine i produženja garancije dobivaju akumulator BL1830B (18 V / 3,0 Ah), 1BL1850B (18 V / 5,0 Ah) ili usisivač DCL180ZB.

Poklon zavisi o kupljenom uređaju. Zamjena poklona nije moguća. Pokloni se ne mogu mijenjati za novac ili druge proizvode. Uređaji uz koje dolazi poklon označeni su posebnom naljepnicom.

Poklone šaljemo samo na području Bosne i
Hercegovine. Tvrtka Makita d.o.o. neće ponovno
slati pakete koji se nisu preuzeli. 

Poklon će se poslati u roku od 30 dana od izvršene online
registracije na adresu koju ste unijeli prilikom online
registracije. Garanciju za poklon nije moguće produljiti.
Zadržavamo pravo kasnijeg slanja poklona.

USLOVI ZA OSVAJANJE BESPLATNOG POKLONA (akumulator BL1830B (18 V / 3,0Ah) / akumulator BL1850B (18 V / 5,0Ah) / aku. usisivač DCL180ZB):

  • Kupovina uređaja tokom razdoblja promocije;
  • Kupovina uređaja kod Makitinog trgovca alatima u Bosni i Hercegovini;
  • Kupovina uređaja kao krajnji korisnik. Krajnji su korisnici fizičke i pravne osobe koje kupuju uređaj za vlastite potrebe, a ne za preprodaju ili redistribuciju;
  • Mrežna registracija i produženje garancije u valjanom roku za produženje garancije na web-mjestu makita.ba (najkasnije u roku od 4 sedmice od datuma kupovine alata)
  • Ako kupac ne uspije ispravno registrovati uređaj, unese pogrešan model ili serijski broj uređaja, ako su njegovi podaci za kontakt pogrešni ili nepotpuni, registracija će se smatrati netačnom i kupac neće moći primiti poklon. Sve reklamacije vezane uz registraciju, produženje garancije i unesene podatke o alatu razmatrat ćemo najkasnije do 1. 7. 2023. Svaka kasnija reklamacija neće se uvažiti, što znači da kupac neće moći primiti poklon.
  • Kupac može provjeriti status svoje registracije u potvrdi o produženju garancije ili slanjem poruke e-pošte na: info@makita.si
  • Saglasnost s uslovima upotrebe ličnih podataka za slanje besplatnog poklona. Osobni podaci će se prikupljati i obrađivati u skladu sa zakonima i pravilima o zaštiti privatnosti firme Makita d.o.o.
  • Pokloni se šalju samo za uređaje čiji je distributer Makita d.o.o. u promotivnom razdoblju pri kupovini unaprijed određenih uređaja. Uređaji koje neovisno distribuiraju trgovci putem svojih distribucijskih kanala ne ispunjavaju uslove za ovu promociju. Prije kupovine pitajte trgovca imate li pravo na poklon. Sve pritužbe o podobnosti kupca za primanje poklona odgovornost su trgovca.

Promocija vrijedi samo za unaprijed određene akumulatorske vrtne alate. Poklon pri kupovini također je unaprijed određen.

Uređaji koji sudjeluju u promociji označeni su posebnom naljepnicom.

 

Pri kupovini uređaja u nastavku dobit ćete sljedeće poklone:

POKLON – AKUMULATOR BL1830B (18 V / 3,0 Ah)

DUS054Z, DLM432CT2, DLM382CM2, DUH651Z, DUC254Z.

POKLON – AKUMULATOR BL1850B (18 V / 5,0 Ah)

DUR369APT2, DUR368AZ, DUR368LZ, DUB363ZV, DUC355Z, DUC353Z.

 POKLON – USISIVAČ DCL180ZB

DLM330SM, DUR190UZ, DUB362Z

Zadržavamo pravo štamparskih grešaka prilikom navođenja tehničkih podataka, cijena i uključene dodatne opreme. Slike proizvoda mogu odstupati od pravog izgleda proizvoda. Artikli će biti dostavljeni i opremljeni po specifikacijama letka.

Za poklone iz promocije nije moguće produžiti garanciju. Ti uređaji imaju jednogodišnju garanciju.

ProfiCentar

Bačići 58

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

TELEFON +387 (33) 776 385

MOBITEL +387 (62) 911-661

FAX +387 (33) 776 381

EMAIL info@proficentar.ba

WEB www.proficentar.ba

Povratak na izlist

Kako čistiti i održavati noževe kosilice?

Održavanje i uređivanje vaše vrtne opreme ključno je za održavanje urednog travnjaka, a također će vas zaštititi od mogućih nezgoda. Kosilice su jedan od najvažnijih alata za uređenje vrta.

Opširnije