Novosti

Profi centar Novosti

NOVO U PONUDI - Metabo!

NJEMAČKI PROIZVOĐAČ RUČNOG ALATA I PRIBORA ZA PROFESIONALNE KORISNIKE.

Iz dana u dan, širom svijeta, Metabo proizvodi dokazuju svoju efikasnost u najtežim uslovima rada. Svojim kvalitetom, performansama i nadasve pouzdanošću, Metabo je stekao reputaciju jednog od najboljih brendova u Nemačkoj, i na međunarodnom nivou. Metabo u svojoj ponudi ima širok spektar akumulatorskog, električnog i pneumatskog alata.

Proizvodni program Metabo-a obuhvata:

brusilice, glodalice, zavrtače, testere, cirkulare, bušilice, tocila, stacionarne alate, vodene pumpe, hidrofore, kompresore, uređaje za filtraciju vazduha i ekstrakciju, trimere, mjerne instrumente, pištolje za ljepilo i silikon, pištolje za farbanje, pištolje za npuhavanje guma, mazalice, heftalice, fenove, račne, šlicerice, ventilatore, usisivače, rasvjetu, setove alata. 

 Od sada Metabo alate možete pronaći na proficentar.ba po povoljnim cijenama i uz BESPLATNU dostavu za sve narudžbe preko 100 KM!

Pogledajte ponudu na: 

https://proficentar.ba/shop/brand/metabo 

Povratak na izlist

Kako čistiti i održavati noževe kosilice?

Održavanje i uređivanje vaše vrtne opreme ključno je za održavanje urednog travnjaka, a također će vas zaštititi od mogućih nezgoda. Kosilice su jedan od najvažnijih alata za uređenje vrta.

Opširnije